Online selvbetjeningsservice E|Forsyning

16. marts 2018

Online selvbetjeningsservice E|Forsyning

Følg dit fjernvarmeforbrug og slip for overraskelser. Din genvej til forbrug, temperatur og dokumenter.

Hashøj Kraftvarmeforsyning tilbyder nu en online selvbetjeningsservice E|Forsyning, hvor forbrugerne løbende kan følge med i varmeforbruget.

På fremtidige aconto opkrævninger kan forbrugerne se deres login oplysninger.

For den enkelte forbruger betyder det, at vores service er udvidet til 24 timer i døgnet. Det er vigtigt, at vores forbrugere løbende kan følge med i deres fjernvarmeforbrug, så de kan undgå ubehagelige overraskelser.

På selvbetjeningssiden kan forbrugerne hele tiden følge med i, hvad de forbruger af varme, og de kan få beregnet, hvad årsopgørelsen forventes at slutte på.

Målerne aflæses automatisk ultimo hver måned, og forbrugerne kan efterfølgende gå på nettet og følge med i forbruget. Både forbrug og afkøling har betydning for varmeregningen. Ud fra aflæsningerne kan vores forbrugere se, om de er foran eller bagefter det forventede forbrug. De kan eksempelvis sammenligne årets forbrug med tidligere års forbrug, og de kan se, om deres afkøling er acceptabel.

Det er også muligt for vores forbrugere at melde en flytning, at se dokumenter m.m.

Forbrugerne finder selvbetjeningsservicen her på vores hjemmeside, og den kan også downloades som en App under navnet E|Forsyning i App Store og Google Play.

Vi håber, at rigtig mange af forbrugerne vil benytte sig af vores nye service.